änte fint mä sommar o sol?

Sing

God Morgon fran the land of the King Cobra…

Inga fritids broblem här… pool cleaning i dagarna 3. Varmt som fn. Lite reinforcement av fisk dammen emellanåt. Kom en liten krabat och hälsade på… lite research och det visade sig vara en Rat Snake (Thai Sing) 2,45 meter. Han har bott i dammen, men nu får han flytta. http://www.siam-info.de/english/snakes_ptyas.html

Imagine paradise…

Det är en magisk morgon… till och med kameran ser allt som i ett dis.

Grattis till Broder Jonny som fyllde härom dagen. Jag drack några Singha & Chang till hans ära.

I might be a dreamer… men detta är byggt med pure manpower… just de sa jag att det är en magisk morgon… Och nu är tomten i änden av poolen till salu, ca 1500m2. Priset kan jag kolla upp om intresse finns.

One more thing this is the real “Open Office” and Tik is the secretary…

Fridens

Tz

This entry was posted in Flowers & Garden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply