Spik i backen

Sitter vid poolen och filosoferar efter ytterligare en kvalitets dag. Redan natt, klockan narmar sig 22:00 local.

Crickets can be noisy… anyway kollar lite bilder, helt ¬†suddenly slar det mig varfor man sager att regnet star som spik i backen… tank va lite local Rhum can bidra med.

Sens moral man blir aldrig for gammal att lara, handla rom slutartid. vad ar slutartiden pa standard kameran pa din IPH4? och hur snabbt faller en regndroppe? Meanwhile tar jag mig en till SangSom.

Happend att jag droppade in pa Chevrolet igen, dom ar fasen inte kloka. Jag skulle fa tillbaka vad jag gav for 2 ar sedan, om jag bytte upp mig till en sprillans Colorado, bara hosta upp mellanskillnaden, dvs. ca 4000Euro… tempting.

Ska bara hamta lite is… strax tillbaka,, Tropical living tank er att the backyard is a livingroom… sa kanns det pa kvallstid, ingen vind, perfekt temp, morker, och en jala massa crickets, inatt har dom fatt spader, och nu instammer grodan boll i musiken… mera is.

Fridens

Tz

 

This entry was posted in Flowers & Garden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply